November 23, 2018
xo cosmetics

Kandungan bahan SELAMAT dari bahan-bahan tumbuhan (plant-based) seperti Sunflower seed wax,Rice Bran Oil dan Berry wax. Tidak mengandungi bahan kimia Parabens, Phatalates dan Sulphates.

Bukan kulit wajah je yang perlukan vitamin. Bibir pun perlukan ‘special care’ jugak tau. Dalam RV, ada VITAMIN untuk bibir iaitu Vitamin E dan Vitamin C yang bukan saja dapat melembapkan bibir malah ia dapat memberi perlindungan dari ancaman radikal bebas yang boleh membuatkan bibir merekah.

Ramuan istimewa dengan Hyaluronic Acid yang dapat MERAWAT bibir, membantu menyamarkan garis halus kedutan, dan memberikan keanjalan pada tisu bibir.

Mesra wuduk. Mudah dibersihkan dengan menggunakan tisu biasa atau tisu basah.

Kesan ‘soft-matte finish’ yang tidak terlampau melekit dan tidak terlampau kering.

InsyaAllah minggu depan bakal mendarat ke bibir cikpuan sekalian. 
Sikittt jer lagi nak siap.

Siapa yang lipstick dia dah nyawa-nyawa ikan tu wajib cuba yang ini.

Nota : XO Cosmetics merupakan satu lagi jenama kosmetik di bawah MOS Nutraceutical Sdn Bhd dan merupakan ‘sister brand’ kepada VCS dan ANNONA.

#RVlipstick
#XoCosmetics_byAnnona
#Lipstick_AntiGelapBibir

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *