feedback modern muse

Saya tidak boleh pakai lipstick sebarangan hatta yang dibeli di drugstore sekalipun. Bibir akan gatal dan pedih, sungguh merimaskan. Tetapi dengan Rouge Velvet ni macam okay sangat.

 


feedback modern muse

Sangat-sangat best pakai lipstick XO, TAK RASA melekitringan ja RASA macam bibir tak pakai lipstick.

feedback envy me

Sejak beranikan diri mencuba #RougeVelvetLipstick aishhh, macam nak beli lipstick 24 jam sebab bila sapu lipstick macam tak pakai apa apa… bibir lembut dan lembap.

 

feedback envy me

Range colour yang RVL ada, mostly I dah ada with different brands. Tapi point yang I tetap nak beli RV ialah ia ringan di bibir dan mudah di tanggalkan.

feedback signorina

Jarang ada lipstick pink yang boleh masuk di bibir Cieya, sebab sejak azali ada gelap di sekeliling. Tapi sejak calit XO Lipstick ni, perlahan lahan frame gelap tu pudar! bagai sapuan MAGIK bibir terus terawat dan rasa lembap sentiasa.

 

Fiza ni jenis bibir frame gelap, mudah kering dan mengelupas. Dulu takut nak pakai sebarang lipstick atau lipmatte. Sekarang tidak lagi, rasa ringan je bibir macam tak calit apa apa.

 

Lepas pakai RV, bibir rasa soft dan tak melekit. Macam lipstick berkolagen. 

Best sangat pakai lipstick ni. Tak rasa pakai apa apa pun, dan lembapkan bibir Jaz. Packaging eksklusif macam kat Sephora.

 

feedback olympea

Saya dah dapat Olympea tadi. Terus pakai. Bestnya lah. Bibir saya memang jenis sensitif. Recommended untuk bibir sensitif macam saya.

 

lady million Tekstur ringan, bibir rasa lembap dan tidak kering. Suka pakai kod Lady Million ni, nampak exclusive.